» Catalog produse » Parchet laminat
Egger Oak Newport

Parchet laminat Ploiesti

  • Fabricat in Germania si Elvetia
  • sistem de imbinare dublu click
  • pentru trafic intens
  • diferite grosimi
  • varietate de texturi si decoruri
  • disponibil in placi mari kingsize
  • pretabil la incalzirea in pardoseala

Parchetul laminat Egger, fabricat in Germania, reprezinta o alegere de calitate cand este vorba despre o pardoseala laminata. Naturaletea decorurilor, combinata cu varietatea de structuri, sistemele incorporate antifonice fac din acest produs o solutie pentru o amenajare eleganta si confortabila.

Filozofia Egger bazata pe dezvoltarea continuă şi inovaţia în ceea ce priveşte produsele, procesele şi serviciile in beneficiul clientilor, reprezinta fundamentul existentei unor colectii atat de complete si de diversificate.

Rezistenta sa deosebita la trafic, calitatea si diversitatea gamei de decoruri reprezinta motive pentru care merita sa alegeti aceste produse. Va asteptam in showroomul nostru din Ploiesti cu noua colectie de parchet laminat Egger de top: Egger Laminate Flooring Compact

Cauta decorul tau preferat cu ajutorul simulatorului on line.

Parchetul laminat se monteaza usor, cu costuri reduse, este usor de intretinut si are o rezistenta la abraziune foarte buna mai ales in cazul claselor de trafic AC4 (32) sau AC5 (33). Parchetul laminat Egger se poate instala pe pardoseala cu sistem de incalzire incorporat.

Clasele de trafic se stabilesc in functie de rezistenta la abraziune, practic, in functie de rezistenta stratului de laminat la un anumit numar de mii de rotatii cu o banda de hartie abraziva.

Astfel, clasa de abraziune AC3 rezista la un numar de rotatii cuprins intre 2000 si 4000, AC4 intre 4000 si 6000, iar AC5, peste 6000.

Rezistenta stratului de laminat depinde in mare masura de concentratia de corund, o roca foarte dura.

Parchetul laminat este format din 4 straturi: stratul de laminat de pe spatele placii, ce are rolul de a spori stabilitatea, masa de HDF, folia decor si stratul de laminat transparent de deasupra.

Daca doriti sa achizitionati un parchet laminat de calitate in Ploiesti, va punem la dispozitie o gama variata de peste 100 de decoruri, cunostintele si detaliile tehnice de care aveti nevoie, precum si servicii de montaj parchet profesionale.

Va asteptam sa descoperiti preturile de promotie la parchet laminat si sa alegeti din cele peste 70 de decoruri disponibile.


Sus