» Noutati » Mocheta Balsan - noua expunere

Expozor mocheta Balsan

Va asteptam in showroomul nostru ca sa alegeti unul din sutele de modele de mocheta profesionala Balsan, produsa in Franta.

Ne-am orientat spre acest tip de produs prin prisma calitatii premium si a diversitatii de culori. Speram ca noua expunere, mult mai moderna si mai explicita, sa va ajute in luarea deciziei privind achizitia unei mochete anume, in functie de ideea de amenajare a acaminului dumneavoastra.

Calitatea unei mochete este conferita de modul de fabricare, de tipul de fir folosit si de numarul de noduri pe metru patrat.

Marea diferenta intre mocheta profesionala si cea casnica o reprezinta rezistenta la trafic si tasare a firului, fapt datorat, in primul rand, tipului de fir din care este crosetata. Mochetele profesionale, spre deosebire de cele casnice, sunt fabricate din fir de poliamida, un fir mult mai elastic, mai rezistent fata de cel de polipropilena.

Un alt avantaj il constituie faptul ca mocheta din poliamida poate fi colorata si imprimata intr-o varitate imensa de modele, spre deosebire de cea din polipropilena, al carei fir este colorat in masa din turnare.

Numarul de noduri pe metru patrat arata prctic cat de des este "tesuta" mocheta respectiva. Cu cat numarul de noduri este mai mare, cu atat mocheta capata o rezistenta la trafic sporita.

Ca exemplu: mocheta casnica are un numar de 150.000 noduri pe metru patrat, in timp ce una profesionala Balsan are in medie 250.000 noduri pe metru patrat.

O alta caracteristica importanta, uneori decisiva o constituie greutatea firului. Coroborat cu tipul de mocheta si numarul de noduri, acest detaliu indica clar calitatea unei mochete.

Daca doriti sa achizitonati o mocheta de calitate va asteptam in showroom si va punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem, cat si serviciile de montaj mocheta aferente.

 

 

 

Sus