» Noutati » Design interior si arhitectura

Din ce in ce mai mult oamenii ce investesc in amenajarea unei case sau unui apartament devin mai constienti de necesitatea consultarii unui designer de interior.

Pentru acest tip de serviciu va punem la dispozitie in Ploiesti experienta colaboratorilor nostri in domeniu.

Vanzarea unor produse de calitate pentru amenajarea unei case impune adeseori colaborarea cu designerii de interior si arhitectii.

In acest articol va vom prezenta cel mai important colaborator al nostru, domnul arhitect Calin Vasiliu, detalii si imagini cu cateva din proiectele sale.

Absolvent al Colegiului de arhitectura Ion Mincu, sectia CAD si al Facultatii de arhitectura Ion Mincu Bucuresti , Calin Vasiliu are atat experienta proiectelor rezidentiale mici, cat si cea a proiectelor mari de anvergura.

Dintre acestea amintim: retelele nationale al mai multor banci,  reteaua Orange shops, Avenor college, Haro Cafe, reconversie functionala hala Camusat Franta.

Conceptul sau de amenajare se remarca prin simplitate, armonie si o cromatica restransa.

Dupa spusele sale amenajarea porneste, in functie de spatiu, de la caile de acces, circulatie, lumini ( ferestre ) si capata contur in functie de atmosfera ce se doreste in cadrul respectiv.

Cromatica se stabileste in functie de tipologia spatiului, de caracterul si functiunea proiectului.

Una din trastaturile definitorii ale proiectelor sale se bazeaza pe contrastul cromatic al materialelor utilizate.

In ceea ce priveste materialele, preferintele sale se indreapta catre combinatii de elemente naturale: lemn, piatra, metal cu elemente moderne: sticla, beton.

In incheiere, va punem la dispozitie informatiile sale de contact.

mail: biavasiliucalin@yahoo.ro

tel. 0740 555999

Sus