» Noutati

 » Parchet pentru baie 

Noua colectie de parchet laminat pentru baie , Aqua + de la Egger, poate reprezenta o solutie eleganta de amenajare a spatiilor umede.

Cu o rezistenta de 5 ori mai mare decat a unui parchet laminat clasic, colectia ofera 3 decoruri.Parchet de baie

 citește tot » 

 » Parchet laminat 3D 

Va oferim in exclusivitate in Ploiesti gama de parchet laminat de lux 3D de la Parador Germania.

Parador sunt renumiti pentru calitatea produselor fabricate si colaborarea cu designeri celebri ce genereaza in exclusivitate pentru ei modele exclusiviste.

 citește tot » 

 » Egger Floorline Superior 

Noul format de placa Floorline Superior cu latime de 245 mm si lungime de 1292 mm, grosime de 8 mm reprezinta o alegere ideala pentru spatiile generoase, ce pot fi scoase in evidenta astfel, cat si pentru cele restranse unde prin folosirea unui decor de culoare deschisa putem lasa impresia unui spatiu mai mare.

Finisajul mat confera mai multa naturalete texturii decorului.

 citește tot » 

 » Usi interior Campina 

Sunteti in cautarea unor usi de interior de calitate in Campina? Nu te grabi?

Te asteptam in showroomul nostru din Ploiesti cu o gama variata de modele si finisaje, consultanta profesionale, servicii de montaj cu echipe proprii.

 citește tot » 

 » Amenajari din lemn  

In intentia de va putea servicii complete de amenajare am initiat un parteneriat cu o firma specializata in prelucrarea si realizarea constructiilor din lemn.

Astfel va putem oferi solutii pentru amenajarea gradinilor: pergole, jardiniere, foisoare, locuri de joaca din lemn, chiar si lucrari complexe de placari exterioare, constructii case din lemn modulare sau barne in Ploiesti si in tara.

 citește tot » 

Sus