» Catalog produse » Usi de interior
Usi de interior

Usi de interior Ploiesti

  • Diversitate de decoruri si modele
  • Fabricate in Germania sau Polonia
  • Balamalele reglabile, teflonate
  • Accesorii si manere la alegere
  • Tocuri fixe si reglabile
  • Se pot livra si dimensiuni si decupaje pe comanda

In showroomul nostru de usi din Ploiesti veti gasi o gama diversificata de modele de usi de interior, exterior, usi glisante, PORTA DOORS Polonia, PRUM Germania si DRE Polonia peste 30 de usi expuse. Vizitati si www.usi-interior-ploiesti.ro.

Usile de interior fabricate in Germania, Prum, sunt  cunoscute la nivel global pentru inovatiile, produsele de calitate, serviciile  exceptionale si dedicatia orientate catre clienti.

Foaia de usa este formata din cadrul rezistent de lemn, fetele din MDF si structura din pal perforat sau celulara la interior cu finisaje ce imita fibra lemnului.

Designul deosebit, varietatea de texturi, designul, finisajele fac din aceste usi de interior o solutie pentru amenajarea oricarui spatiu.

Va oferim gama de usi de interior Prum, fabricate in Germania, cu o gama variata de decoruri in folie CPL sau furnir natural.

Daca sunteti in cautarea unor usi de interior de calitate, va recomandam sa testati si usile oferite de noi productie Germania.

In showroomul nostru va oferim si gama completa de usi Porta Doors.

Prin adaugarea unui nou furnizor la portofoliul nostru, DRE Polonia, incercam sa acoperim intreg spectrul de finisaje si decoruri, raspunzand cerintelor dumneavoastra.

La solicitarea dumneavoastra, putem oferi aproape orice decupaj dorit si finisaje cu patru tipuri de geam.

In functie de conditiile spatiului, va oferim posibilitatea de a avea usa la dimensiunile dorite. Pe comanda va putem livra si usi duble sau usi glisante.

Acum aveti la dispozitie o gama variata de modele de usi de interior in Ploiesti la dimensiuni standard si pe comanda in showroomul nostru din str. Titulescu.

 

Sus