» Catalog produse » Tapet si profile decorative
Tapet Ploiesti

Tapet /Montaj tapet Ploiesti

  • Clasic si/sau modern?
  • Elegant, rafinat
  • Usor de intretinut
  • Varietate de texturi, modele si culori
  • Va oferim materiale si servicii de montaj tapet
  • Tapet din fibre naturale, tapet de lux
  • Fototapet pentru camere de copii

Tapetul a aparut in anul 200 in China s-a perfectionat, s-a diversificat, s-a reinventat si a redevenit o solutie de amenajare in ultimii ani.

tapet ploiesti

Varietatea de texturi si modele il recomanda ca si solutie de decorare a peretilor din orice spatiu, living, dormitor, birou, restaurant, cafenea,etc.

Datorita impactului sau vizual puternic, tapetul are capacitatea de a manipula spatiul, putand totodata sa scoata in evidenta sau sa mascheze anumite detalii ale acestuia.

De cele mai multe ori tapetul personalizeaza spatiul, aplicarea sa modificand total perceptia asupra locatiei.

In functie de culoarea sau modelul ales, incaperile pot castiga sau pierde din luminozitate, pot capata un aspect  clasic, victorian sau modern, extravagant.

Tapetul poate fi din hartie, vinilic sau textil, lavabil sau structurat. Hartia suport utilizata pentru tapet este dublu laminata, mai fiind numita si duplex.

Tapetul a tinut permanent legatura cu timpul si s-a diversifcat enorm, fapt ce face ca alegerea sa fie una foarte dificila, sa necesite atentie si timp.

Va asteptam sa petreceti acest timp in showroomul nostru de tapet din Ploiesti.

Asiguram servicii de montaj tapet in Ploiesti, inclusiv materialele necesare, adezivi, profile decorative NMC.

Profilele decorative au scopul de a " masca " eventualele iregularitati ce apar la imbinarea peretilor sau/si de a personaliza impreuna cu decorul tapetului ales incaperile in care se utilizeaza.

Sus