» Catalog produse » Scari din lemn

Scarile din lemn masiv reprezinta intotdeauna un punct de atractie in ceea ce priveste amenajarea unei case.

Treptele si contartreptele se pot realiza fie din parchet din lemn masiv, fie din parchet stratificat, in functie de tipul de scara si in special, de planeitatea acesteia.

Acum aveti posibilitatea de a va comanda scara din lemn masiv de stejar in Ploiesti, apeland la serviciile de consultanta oferite de specialistii nostrii montatori.

Foarte important in punerea in practica a unei scari de lemn este sa alegeti materialele de montaj si finisaj de o calitate buna.

Altfel, riscati sa alegeti o varianta mai ieftina, ce va fi montata si finisata cu materiale de slaba calitate si care va avea o durata de exploatare mult mai redusa. Adaugand costurile unei refinisari, datorate acestor probleme, veti constata ca alegerea initiala a unor materiale mai bune si mai scumpe ar fi fost potrivita.

Un rol important il au atat umiditatea din stratul suport (sapa), cat si cea din lemn. Este foarta importanta hidroizolrea treptelor, in cazul in care este necesar, cu rasini - bariera de vapori. In caz contrar, umiditatea din sapa va fi preluata de lemn, ce va suferi astfel modificari dimensionale.

Scarile din lem reprezinta o investitie importanta si decizia privind achizitia acesteia trebuie luata avand in vedere multiple aspecte.

Va asteptam in showroomul nostru din Ploiesti, unde va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Sus