» Catalog produse » Parchet triplu stratificat
Karelia Ash Amber

Parchet triplu stratificat Karelia

  • Natural
  • Ecologic
  • Robust
  • Grad ridicat de stabilitate
  • Instalare facila cu costuri reduse
  • Pretabil la incalzirile in pardoseala
  • Usor de intretinut

Gama de parchet triplu stratificat Kahrs Group cuprinde peste 400 de repere, diversitatea acesteia fiind dublata de calitatea scandinava si designul premiat cu distinctiile Red dot design award 2009 si 2011.

Prin definitie, stabilitatea dimensionala constituie un argument important in favoarea  parchetului triplu statificat, un motiv in plus constand in faptul ca pentru straturile suport se utilizeaza lemn de pin nordic, un conifer  cu o densitate mai mare fata de cele din centrul sau sudul Europei.

Calitatea  finisajelor este certificata si intarita de insasi recunoasterea si notorietatea partenerilor furnizori: Sherwin Williams pentru adeziv si lacuri si Osmo pentru uleiuri.

Lacurile si uleiurile utilizate sunt ecologice, pe baza de apa si sunt tratate UV.

Produsele se imbina in sistem dublu click, fapt ce permite atat montajul lipit, cat si flotant.

Parchetul triplu stratificat ( Karelia, Polarwood sau Kahrs ) reprezinta o solutie viabila pentru sistemele de incalzire in pardoseala.

Colectiile Urban Soul si Impressio reprezinta o combinatie de traditional si modernism, o solutie de amenajare pentru orice tip de spatiu, la indemana designerilor si arhitectilor.

Cautati mai usor parchetul dorit utilizand simulatorul online.

Parchetul triplu stratificat isi are originile in tarile nordice, in anul 1941, respectul fata de natura si cultura specifica zonei, punandu-si pregnant amprenta asupra calitatii produselor si in zilele noastre.

Produsul are o grosime totala de 14 mm, din care stratul 3 de contrabalans are 2,5 mm, stratul de mijloc 8 mm si stratul de uzura, numit si top layer, 3,5 mm.

Parchetul poate fi raschetat de una sau doua ori, acest lucru fiind necesar in cazuri rarisime, datorita tehnologiei actuale, fiind nevoie doar de refinisare de cele mai multe ori. Acest lucru se datoreaza faptului ca in majoritatea cazurilor finisajul ( lacul ) este cel ce are de suferit si nu lemnul. Refinisarea se face cu monodiscul cu plase sau paduri abrazive, fara a afecta stratul de lemn. In cazul parchetului uleiat, repararea eventualelor zgarieturi se poate face local, lucru imposibil in cazul celui lacuit.

Alegerea unui parchet triplu stratificat se face in functie de mai multe criterii, principalele fiind: tipul de finisaj ( lacuit sau uleiat ) si esenta de lemn  dorita, a carei alegere se face in functie de criteriul estetic, cat si al duritatii acesteia.

Gama de decoruri:

Parchetul triplu stratificat poate fi montat pe sistemele de incalzire in pardoseala, cu exceptia unor esente cum ar fi : fagul, paltinul, mesteacanul, jatoba.

Va putem pune la dispozitie si serviciile noastre de montaj parchet profesionale.

Sus