» Catalog produse » Parchet stratificat XXL
Showroom Floordesign Impex

Parchet Stratificat XXL

  • Spectaculos in spatii largi
  • Plin de naturalete
  • Rezistent, stabil
  • Trei straturi de stejar
  • Dusumea la superlativ

Kahrs Supreme Grand Collection este o colectie de parchet triplu stratificat din stejar, disponibila in dimensiuni mari 20 x 260 x 2800 mm, finisate cu ulei, periate sau rindeluite. Produsele impresioneaza prin dimensiunea, robustetea si naturaletea lor.

Acest tip de dusumea de stejar se recomanda a fi lipita de stratul suport cu un adeziv monocomponent silanic, un tip de adeziv cu elasticitate mai ridicata, ce preia practic, o parte din tensiunile ce apar atat in lemn, cat si in sapa.

Colectia cuprinde finisaje cu uleiuri de diferite culori. Diferenta fata de celelalte tipuri de parchet triplu stratificat este ca este fabricat din mai multe straturi de lemn, un multistrat si nu din doua de rasinos plus unul de stejar.

Grosimea stratului de uzura este de 6 mm.

Pentru cei ce isi doresc un parchet gen dusumea, acest tip de produs reprezinta solutia ideala, datorita stabilitatii si a varietatii de finisaje.

Finisajele sunt disponibile numai pe ulei, in diferite culori, iar selectia lemnului este una rustica.

Parchetul se livreaza pe lungime constanta si are sistem de imbinare N/F, nu click. Stratul suport si cel de stejar sunt dispuse perpendicular unul pe celalalt.

Oricum, datorita dimensiunilor sale, acest tip de parchet stratificat XXL, necesita lipirea pe startul suport cu adeziv.

Sus