» Catalog produse » Parchet stratificat design
Parchet stratificat design Saima

Parchet stratificat SAIMA

  • Elegant. stilat
  • Imaginatie la superlativ
  • Creat de arhitecti: Aalto, Wirkkala
  • Premiat pentru design
  • Combinativ, plin de inspiratie

Parchetul triplu stratificat SAIMA repezinta o solutie elitista de amenajare a unui spatiu, datorita particularitatilor sale tehnice si a infinitelor variante si combinatii de montaj.

Fabricat din lamele inguste de 2 mm de mesteacan taiat si asezat pe contrafibra, produsul are particularitatea ca in momentul in care placa este instalata in unghi de 90 de grade raportat la placa precedenta, datorita modului in care reflecta lumina, da senzatia alaturarii a doua culori sau nuante diferite.

Gama de finisaje cuprinde cinci culori, fiecare din ele simbolizand, practic, trecerea naturii prin cele patru anotimpuri.

Classic - in culoarea naturala a mesteacanului, calda si plina de luminozitate

Lumi - in traducere din finlandeza, zapada, luminos si "rece", datorita finisajului cu lac alb

Ruska - in traducere din finlandeza, toamna, plin de temperament, culoarea sa ruginie conferind tonalitate spatiului

Raita - in traducere din finlandeaza, dunga, plin de vivacitate, creatie a celui mai mare designer contemporan finlandez, Pekka Toivanen

Wirkkala - poarta numele celui mai mare arhitect din istoria Finlandei, cel care practic a scos in prim plan la inceputul anilor '80 acest tip de produs.

Produsul are grosimea de 14 mm, cu strat de uzura de 3,5 mm, latime de 15 cm si lungimi de 30, 60 sau 120 de cm.

Se pot crea modele combinand culori diferite, putand fi utilizat atat pentru placarea pardoselilor, cat si a peretilor sau tavanelor.

Colectia Saima detine premiul RED DOT AWARDS 2009, marele premiu pentru design de produs in ceea ce priveste pardoselile din lemn.

Daca doriti sa rupeti monotonia si cautati un parchet din lemn stratificat deosebit, unic in Ploiesti, il veti gasi doar in showroomul nostru.

Sus