» Catalog produse » Parchet masiv din lemn
Parchet masiv din lemn ploiesti

Parchet din lemn masiv

  • Varietate de esente de lemn
  • Solid, masiv, clasic
  • Grosimi si latimi diferite
  • Finisat sau nefinisat
  • Exotic sau autohton

Parchetul masiv reprezinta o solutie  de amenajare clasica in cazul esentelor de lemn autohtone sau o solutie moderna, plina de vivacitate in cazul speciilor de lemn exotice.

Puteti regasi  in oferta noastra parchet masiv din stejar, frasin, dar si din esente cu sonoritate ecuatoriala, cum ar fi afrormosia, sucupira, iroko, wenge, merbau  sau zebrano.

Parchetul masiv, in conditiile unei exploatari si a unei intretineri corecte reprezinta o solutie durabila pentru pardoseala oricarei case.

cea mai des regasita solutie o reprezinta parchetul din lemn masiv de stejar, disponibil in showroomul nostru din Ploiesti intr-o varietate de sortari si dimensiuni.

Putem realiza, la comanda, scari si trepte din lemn masiv de stejar in Ploiesti si zonele apropiate

Esentele exotice, prin densitatea si duritatea lor, se preteaza pentru spatiile ce presupun un trafic intens.

Va punem la dispozitie inclusiv servicii de montaj parchet si materialele necesare pentru instalarea, finisarea si intretinerea acestora.

Fata de parchetul stratificat, stabilitatea parchetului masiv este mai scazuta, necesitand respectarea cu strictete a conditiilor recomandate privind umiditatea si temperatura.

De obicei, la montajul parchetului din lemn masiv, adezivul utilizat se alege in functie de dimensiunile placilor, de esente sau de finisaj.

Intretinerea este similara cu cea a parchetului stratificat. Marele avantaj in ceea ce priveste parchetul din lemn masiv fata de cel stratificat il poate constitui grosimea stratului de uzura, mai mare, ce permite mai multe raschetari.

Parchetul se poate livra finisat, lacuit sau uleiat, sau nefinisat. Finisajul se poate efectua ulterior, dupa o raschetare ce uniformizeaza suprafata pardoselei. Nu se poate aplica lac peste un parchet uleiat sau ulei peste un parchet lacuit. Mai intai trebuie indepartat finisajul initial.

Sus