» Catalog produse » Parchet laminat » Egger Germania » 8 mm cl. 32 Classic JC

Colectia de parchet laminat Egger 8 mm clasa 3s Classic este destinata comerciantilor profesionisti si cuprinde peste 20 de decoruri.

Foarte interesanta este diversitatea de structuri disponibile, de la cele aspre, perceptibile, cu aderenta sporita, la cele rustice, ce imita imaginea si textura dusumelelor autentice din lemn, inclusiv tesiturile de pe lateralul placilor.

Colectia reprezinta o combinatie de decoruri cu aspect natural alaturata unora moderne, ce imita decoruri de piatra naturala.

Foarte interesant este efectul endless optic, specific unora dintre decoruri,  datorita caruia, practic, decorul are continuitate pe toata lungimea camerei, fara ca imbinarile dintre placi sa mai fie vizibile, datorita intreruperii decorului.

Parchetul laminat este o pardoseala accesibila ca si pret, usor de intretinut si de instalat.

Pentru zonele de living recomandam placile cu format mare, ce dau o nota de relaxare incaperii si un aspect natural.

Pantofii cu toc nu reprezinta o amenintare cand vorbim de produsele din clasele de trafic superior AC4 si AC5.

Parchetul laminat Egger se poate utiliza atat in zonele de trafic domestic, cat si comercial, gen cafenea, magazin, boutique, chiar si institutii publice.

Varietatea de produse cu grosime 8 mm, clasa de trafic AC4, trafic comercial moderat, diversitatea de decoruri de 11 mm, AC5, clasa de trafic comercial intens, reprezinta cea mai potrivita alegere pentru cei ce doresc un parchet laminat rezistent la trafic, pentru caminul, biroul sau magazinul lor.

Sus