» Catalog produse » Parchet dublu stratificat
Parchet dublu stratificat Ploiesti

Parchet dublu stratificat

  • Diversitate dimensionala
  • Fabricat de Kahrs
  • Parchet pentru incalzire in pardoseala
  • Varietate de finisaje
  • Parchet grosime 10 mm
  • Exclusivitate in Ploiesti

Datorita disponibilitatii sale intr-o ampla varietate dimensionala, parchetul dublu stratificat poate reprezenta o solutie foarte utila cand se doreste montajul sub forma unui model sau a unei combinatii de culori sau esente de lemn.

Datorita grosimii sale, parchetul dublu stratificat Kahrs reprezinta si o solutie foarte buna ca si placare parchet pe sistemele cu incalzire in pardoseala.

Esentele de lemn exotice prin varietatea lor de colorit, fibra si textura confera o nota aparte spatiilor in care sunt folosite ca si pardoseala.

Cea mai variata gama de parchet dublu stratificat in Ploiesti o regasiti doar in showroomul nostru.

Parchetul dublu stratificat Kahrs necesita lipirea pe stratul suport, deoarece sistemul de imbinare este N/F. Grosimea produsului este de 11 mm.

In acest sens, fiind vorba despre un parchet finisat, se recomanda utilizarea unui adeziv monocomponent poliuretanic sau silanic la montajul acestuia.

De obicei, parchetul dublu stratificat are un strat de uzura , din lemn nobil, mai gros fata de cel triplu, cuprins intre 4 si 6 mm, fapt ce face ca de cele mai multe ori si pretul acestuia sa fie mai mare.

Ca si in cazul parchetului triplu stratificat, finisajul poate fi cu lac sau cu ulei.

Parchetul dublu stratificat Kahrs este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

- Studio collection: 11 x 70 x 490 mm

- Atelier collection: 11 x 120 x 1200 mm

Sus