» Catalog produse » Mocheta profesionala
Mocheta profesionala style=

Mocheta profesionala

  • Diversitate de decoruri si modele
  • Rezistenta la trafic intens
  • Tratata antistatic
  • Tratament antibacterian cu ioni de argint
  • Pentru o senzatie deplina de confort recamandam instalarea cu underlay

Mocheta este tipul de pardoseala calda cel mai potrivit pentru a fi combinat cu parchetul din lemn.

Cele doua pardoseli se completeaza reciproc, oferind o senzatie de confort si relaxare.                        Catalog mocheta Balsan

Catalog mocheta Balsan

 

Datorita tratamentului cu ioni de argint, mocheta profesionala Balsan are un puternic caracter antibacterian, lucru ce constituie un avantaj major in raport cu alte produse, mai ales in cazul camerelor de copii sau a dormitoarelor.

 

Mocheta Balsan este unul din putinii producatori ce pot oferi mocheta cu fir tuns, inalt de 18 mm, care sa se preteze zonelor de trafic intens. Acest lucru constituie un mare avantaj , in special in cazul hotelurilor, pensiunilor, institutiilor.

Mocheta profesionala fie ca este ca si tipologie tunsa, buclata, velurata sau shaggy este fabricata din fir de polipropilena, poliamida sau fir natural. Este bina sa optati pentru o mocheta profesionala, pentru ca raportul calitate-durabilitate-pret, in timp este net favorabil cu cel al unei mochete casnice.

Poliamida este un fir mai elastic ce ii confera mochetei o mai buna rezistenta la trafic si amprentare, plus disponibilitatea intr-o coloristica diversificata.

Vizitand showroomul nostru puteti alege unul din modele de mocheta profesionala potrivite pentru spatiul dumneavoastra, fie ca este vorba de un hotel, un restaurant, birouri sau dormitorul din caminul dumneavoastra. Ne gasiti in Ploiesti pe str. N Titulescu nr. 14A.

Mocheta se livreaza in role de 4 sau 5 m latime sau sub forma de dale cu diverse latimi si lungimi. In general, mocheta dale se foloseste pentru amenajarea spatiilor destinate traficului intens.

In majoritatea cazurilor mocheta este tratata antistatic, ignifugata, cu o buna rezistenta la expunerea UV, fiind recomandata pentru sistemele de incalzire in pardoseala.

Pentru a spori senzatia de confort, in momentul montajului de mocheta, se poate aplica sub aceasta un underlay, un strat fono si termo izolant cu grosimi de la 3,5 la 10 mm. Aplicare acestuia sporeste durata de exploatare a unei mochete cu aprox. 30%.

Modalitatea de instalare a underlayului Firmstep, cel mai des utilizat, cu grosime de 7 mm, se face foarte usor in sistem dublustick.

Mocheta este fabricata in tari cu traditie in acest domeniu, cum sunt Franta, Belgia si Germania.

Asiguram servicii profesionale de montaj si intreaga gama de produse de montaj si accesorii pentru mocheta, inclusiv produse de curatat.

Va asteptam in showroomul nostru, de unde puteti achizitiona un pachet complet ce include parchet, mocheta si tapet de calitate, la un pret corect.

Aveti la dispozitie acum un alt magazin in care sa va puteti alege mocheta dorita in Ploiesti.

Sus