» Catalog produse » Deck terase lemn
Deck

Deck - terase lemn Ploiesti

  • Rezistent la intemperii
  • Varietate de esente de lemn
  • Disponibil si in varianta WPC
  • Sistem complet, inclusiv montaj
  • Poate fi utilizat si la placari de fatade
  • Se asigura inclusiv materialele necesare intretinerii

In ultimii ani, deckingul a devenit o solutie foarte des utilizata in zona teraselor sau a piscinelor.

Fie ca este vorba de lemn sau compozit, deckul reprezinta o solutie de amenajare durabila si eleganta pentru fatade si terase.

Profilele WPC prezinta o stabilitate dimensionala mai buna in conditiile variatiilor de umiditate si temperatura.

Ciupercile si insectele nu il pot ataca, in schimb poate fi foarte usor curatat cu un aparat de curatare sub presiune.

Sistemul de montaj suprainaltat asigura ventilarea optima, drenarea si uscarea optima a suprafetei de dedesubt.

In general pentru deck se folosesc esente de lemn exotice cu densitate foarte mare gen: ipe, cumaru, massaranduba, banqirai, merbau sau esente uleioase, cum ar fi: teak sau garapa. - terase lemn Ploiesti

Pentru a spori durata de viata a unei terase de deck, lemnul trebuie intretinut corect, trebuie tratat cu un ulei special inainte si dupa sezonul rece.

Lemnul sau WPC ul se poate monta pe traverse, numite si cosaci, cu holzsurub de inox sau cu cleme metalice sau din PVC. Se poate monta si flotant pe picioruse reglabile, pentru a ii asigura o mai buna ventilatie.

Foarte importanta este planeitatea suprafetei pe care este aplicat, deoarece nu se recomanda ca apa sa stationeze, sa balteasca sub el in cantitati mari.

Produsul poate fi disponibil sub forma de lamele diferit profilate sau sub forma de dale patrate sau dreptunghiulare, de mici dimensiuni, in cazul carora lemnul este prins pe o plasa PVC. Inconvenientul acestor dale consta in faptul ca dataorita temperaturilor reduse suportul PVC poate crapa, devenind casant.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de placare cu deck in Ploiesti pentru terasa dumneavoastra, va asteptam in showroomul nostru pentru a va oferi mai multe detalii tehnice.

Sus